Сутрин като запаля,ремъка свири около половин минута и после няма ядове...Причини?При палене без газ,лампата на алтернатора свети,след подаване на газ,изгасва и почва да свири за около 30 сек.От ремъка ли е,хлабав ли е,или е за смяна?Мерси предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Здравейте!
Искам да попитам нещо за интериора в семейството имаме 2 145-ци и двете JTD и двете 2000г. но моята е с хубав кожен волан с червени конци и такива също на топката на скоростния лост а и панела в средата е черен не сив та въпроса ми е някакво по специално изпълнение ли е?
Също така къде могат да ми тапицират волана качествено?
Comment
-
Първоначално публикувано от slavev Покажи съобщениеЗдравейте!
Искам да попитам нещо за интериора в семейството имаме 2 145-ци и двете JTD и двете 2000г. но моята е с хубав кожен волан с червени конци и такива също на топката на скоростния лост а и панела в средата е черен не сив та въпроса ми е някакво по специално изпълнение ли е?
Също така къде могат да ми тапицират волана качествено?Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex
Comment
-
Първоначално публикувано от slavev Покажи съобщениеЗдравейте!
Също така къде могат да ми тапицират волана качествено?
Comment
-
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Напоследък когато я пали за пръв път в деня, иска да гасне, пали на 1200-300 падат до 800 се 1 ще загасне и ги връща на 1200 пак докато качи малко температура и постепенно падат до нормални. Някой измисли ли лечение за това, датчика на хол и си заминава или ?
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеАко веднага изгасиш докато се мъчи и запалиш отново, всичко наред ли е?
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщениеС кой мотор е?Бензин,нафта?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеАко имаш газова е от нея
Comment
-
Мнение за Alfa Romeo 145 1.6i
Здравейте колеги.Искам да попитам какви са ви мненията за Alfa Romeo 145 1.6 хубави и лоши страни и по-точно за тази http://www.cars.bg/c1849935 защото един мой колега се е спрял на този модел и иска да разбере повече за този модел.
Comment
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеНямам, колата се кара само с 98/100октана гориво, свещите са нови, вчера смених маслото и днес е много по-добре колкото и странно да звучи, вариатора има ли общо, защото когато ми трака силно вариатора при палене, ми падат оборотите... А когато не трака при палене, пали без проблемиАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
Comment